Matkanjärjestäjäsi
Autovuokraamo
Ounasretket Oy
Ruijantie 15
99400 Enontekiö

info@ounasretket.fi

+ 358 40 541 2400
<< Etusivulle
Enontekiö - koe Lapin taika!

Kaunis ja taianomainen Lappi ovat kokemus, jonka Enontekiö tarjoaa matkailijalle. Pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurimmassa kunnassa, Enontekiöllä, sijaitsee yli 60% Suomen tuntureista. Enontekiö kauniine Lapin maisemineen tarjoaa matkailijalle ainutlaatuisia kokemuksia erämaa-alueilla sekä jylhissä tunturimaisemissa. Puhdas ja koskematon luonto luovat lomaan ikimuistoisia tunnelmia.
Matkanjärjestäjäsi Enontekiöllä
Enontekiöltä löydät Suomen suurimmat tunturit ja koskemattoman luonnon sekä puhtaan ilman, jota ei muualta Euroopasta löydy. Ounasretket Oy paketoi aktiivisen lomasi. Luotettavat ja kokeneet paikalliset yhteistyökumppanimme varmistavat lomasi onnistumisesta. Saat kauttamme kaiken lomallasi tarvitseman yhdestä paikasta ja voit itse keskittyä nauttimaan vapaa-ajastasi.

Majoituksen lisäksi tarjoamme Sinulle myös laadukkaat ohjelmapalvelut. Haluatko kokea kiehtovia retkiä ja nauttia ohjatusti Lapin lumoavasta luonnosta ja maisemista? Tai miltä kuulostaisi päivän kalaretki Jäämeren kirkkaille ja kalarikkaille vesille.
Ota yhteyttä, niin rakennamme yhdessä unohtumattoman ja toimivan kokonaisuuden juuri Sinun tarpeisiin.

Palvelumme:
- Majoitus
- Kalaretket ympäri vuoden
- Kuljetukset ja safarit
- Opaspalvelut
- Välineiden, moottorikelkkojen ja autojen vuokraus
Autamme räätälöimään myös yksilöllistä ohjelmaa ja tapahtumapaketteja.

Ota yhteyttä, me huolehdimme ajastasi Enontekiöllä!
Ounas Shop Hetta